Alex Velea: „Am fost olimpic la matematică“

Alex Velea, Andreea Bănică şi Claudiu Bleonţ au fost invitaţii lui Dan Negru miercuri, 26 februarie, la emisiunea „Te pui cu blondele?”, de la Antena 1.

Alex VeleaAlex Velea, curajos din fire, nu a putut sta deoparte atunci când una dintre concurente l-a îndemnat să rezolve o problemă de matematică. Ceea ce blonda nu ştia este faptul că artistul este fost olimpic la matematică: „În şcoala generală şi în liceu am fost olimpic la mate şi mai participam şi la diverse concursuri, de exemplu, Cangurul”, a spus Alex Velea.

Când tocmai credea că apele s-au liniştit şi că blondele l-au lăsat în pace, una dintre concurente, ştiind că artistul este pasionat de hairstyle, i-a pus la dispoziţie o perie şi un fixativ şi l-a provocat pe Velea să o coafeze: „Este adevărat că atunci când eram mic mă tundeam singur, dar nu mă pricep foarte bine la coafat”, a mai mărturisit Alex Velea. Naşa lui, Andreea Bănică, colega sa în războiul culturii generale, nu l-a lăsat pe Alex la greu şi i-a dat o mână de ajutor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here