Alex Velea dezvăluie semnificaţia unuia dintre cele mai importante tatuaje ale sale

Săptămână de săptămână, Dan Negru aduce în platoul quiz-show-ului “Te pui cu blondele?” cele mai frumoase blonde şi invitaţi speciali pentru a se lupta într-un război de cultură generală în care întrebările complicate îi pun la grea încercare pe toţi cei aflaţi în platoul emisiunii.

Alex VeleaAlex Velea, Andreea Bănică şi Claudiu Bleonţ sunt cei care vor ţine piept blondelor în confruntarea de miercuri, 26 februarie, de la ora 20.30, la Antena 1. De cele mai multe ori, armata de blonde a lui Negru ştie cum să-i facă pe invitaţi să mărturisească cele mai ascunse detalii despre ei.

Nici ediţia aceasta nu a făcut excepţie, Alex Velea dezvăluind ce semnificaţie are unul dintre cele mai importante tatuaje pe care le are: “Motto-ul acesta este unul de care mă leg foarte mult în viaţa mea. El reprezintă una dintre devizele lui Constantin Brâncuşi <<Munceşte ca un sclav, porunceşte ca un rege şi creează ca un Zeu>>”, povesteşte Alex Velea.

Întregul moment i-a amintit lui Claudiu Bleonţ că “Cei care încetează să mai fie copii mor”, acesta fiind motto-ul său preferat ce aparţine tot lui Constantin Brâncuşi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here