Alex Velea îi „fură“ geaca de piele lui Pepe

Ca să semene cât mai mult cu Pepe, cel pe care va trebui să-l imite sâmbătă, 29 martie, la “Te cunosc de undeva”, Alex Velea îi “fură” acestuia geaca de piele din cabină, cu tot cu cheile de la mașină în buzunar, și apare pe scenă îmbrăcat cu ea, spre stupefacția juratului.

Alex Velea“De unde mi-ai furat geaca?”, au fost primele vorbe pe care i le-a adresat Pepe, de la masa juriului. “Am avut un șoc când l-am văzut”, ne-a declarat, ulterior, Pepe. „M-am uitat la el cu atenție, chiar semăna cu mine. Foarte bine m-a imitat. Avea și geaca mea pe el… Aveam senzația că mă văd la televizor”, mai spune el.

Prestația lui Velea este lăudată inclusiv de prezentatorul Cosmin Seleși, care îi remarcă “atitudinea de cocoș împănat afectat”. Doar Andrei Aradits are de făcut o mică observație: “Mi-ar fi plăcut să faci întoarcerea capului ca într-o reclamă la șampon”. Reacția lui Aradits este imediat taxată de Horia Brenciu, invitatul special în juriu, la “Te cunosc de undeva!”: “Dacă tu nu o să reușești să apari într-o reclamă la șampon, la săpunul Cheia sigur o să izbutești”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here