Alex Velea, în drum spre Mamaia: „Antonia ne urmărește“

Distracție la puterea Kiss FM – asta a însemnat cel de-al doilea weekend de SummerKiss BASS pentru cei 26 de ascultători întorși duminică, 20 iulie, în București din cea mai tare aventură a verii. De data aceasta, alături de noi a fost Alex Velea, care a cântat live pe drumul spre mare, încingând și mai mult atmosfera animată de MC Cristi Nitzu.

SummerKiss BassRelaxat și pus pe glume, Alex a dat autografe, s-a fotografiat cu cei 26 de câștigători SummerKiss BASS și a susținut, pe Autostrada Soarelui, un super-concert pentru pasagerii autocarului nostru.

„Antonia ne urmărește”, a glumit Velea la începutul drumului spre Mamaia, în hohotele de râs ale celor prezenți. Întrebat de Cristi Nitzu, artistul a dezvăluit și cu ce își ocupă timpul când nu cântă: stă pe Instagram. Tot în glumă, Alex Velea le-a declarat fanilor că e dispus să perceapă câte 5 lei pentru fiecare dedicație. Și, pentru că i-au plăcut tricourile făcute cadou de Kiss FM câștigătorilor, Alex a cerut și el unul pe care mai apoi să-l vândă lui Smiley.

Până seara, când a început o nouă rundă de distracție, cei 26 de câștigători SummerKiss BASS au petrecut câteva ore bune de relaxare pe plaja Crema, bucurându-se de soarele puternic de iulie și de apa caldă a mării.

După ora 19:00, nebunia s-a dezlănțuit în Mamaia, stațiune cuprinsă de febra carnavalului. Bineînțeles, nici noi n-am lipsit de la marele eveniment și am participat la paradă chiar pe carul alegoric al clubului Crema. Distracția s-a încheiat spre dimineață cu o super-petrecere marca Partydul Kiss FM, ținută la J’adore Lounge, unde Dan Fințescu și OLiX au încins atmosfera toată noaptea, așa cum numai ei știu s-o facă.

A fost un weekend pe care niciunul din cei 26 de câștigători nu-l va uita. Noi ne pregătim de încă un sfârșit de săptămână de vis, alături de altă gașcă dornică de party, la The Color Run, care va avea loc tot în Mamaia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here