Alex Vidia, în echipa Kiss FM. Dj-ul va face zilnic o emisiune on air de trei ore

De la 1 iulie, Alex Vidia se alătură echipei Kiss FM. DJ-ul, care are o experiență de 12 ani în radio, va fi alături de ascultătorii radioului numărul 1 din România în fiecare zi de luni până vineri, de la ora 16:00 la ora 19:00. Alex a început colaborarea cu Kiss FM în primăvara acestui an în calitate de copywriter al matinalului prezentat de Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu.

Alex Vidia

Alex Vidia are 30 de ani și a urmat Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Valahia din Târgoviște. Prima întâlnire cu radioul a fost la 18 ani, când a aflat că principalul post din oraș caută un DJ nou. „Am înregistrat un material pentru ei, le-a plăcut vocea și că, spre deosebire de ceilalți candidați, ‘am spus ceva’”, își amintește el.

Cariera lui Alex și-a continuat dezvoltarea în Capitală. „Am rămas la Radio Minisat timp de patru ani. Apoi am aflat că Radio Guerrilla din București caută un om nou. Am trimis un demo și aici. Din vreo 100 de materiale primite, m-au ales pe mine fiindcă ‘eram nebun’”, spune Alex Vidia.

Printre realizările din această perioadă se numără scrierea câtorva spoturi radio aprobate de staff-ul Metallica, articole în ‘Catavencii’ și în ‘Atlasul de Mitocănie Urbană’.

După opt ani, a venit momentul unei schimbări inspirate. „În toamna lui 2013, un prieten m-a invitat să scriu la un site nou de satiră – ‘Le Frigaro’, la care încă îmi aduc contribuția. La Kiss FM am ajuns în primăvara lui 2014. În vremea asta radioul angaja oameni interesanți pe partea de creație. Le-a plăcut ce făceam la LeFrigaro și m-au cooptat”, explică noul DJ de la Kiss FM. „Ca om, sunt prietenos și pașnic, spre invizibil. Ca DJ, singurul meu scop e să te fac să râzi sau măcar să zâmbești. De fapt, așa mi-am cucerit soția, am făcut-o să râda – i-am spus ce salariu aveam”, mărturisește el.

„La Kiss FM, vreau să fac lumea să râdă, să spun ceva haios și interesant de fiecare dată când deschid microfonul. Nu sunt decât un comediant care s-a apucat să facă radio”, afirmă Alex.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here