Alexandra Bădoi i-a dăruit lui Armin Van Buuren cozonaci, țuică și un clop maramureșan

Aflat weekendul acesta în România pentru un concert mult așteptat, Armin Van Buuren i-a acordat Alexandrei Bădoi un interviu în exclusivitate.

Armin Van Buuren clop

Celebrul DJ a vorbit pentru Observator despre viața sa, despre concertele care îl poartă prin lumea întreagă, despre nominalizările la Grammy și titlul de cel mai bun DJ din lume pe care și l-a adjudecat de nu mai puțin de cinci ori.

”Iubesc România, de fapt România este una dintre primele țări în care am avut spectacole și fanii de aici sunt uimitori”, i-a mărturisit el Alexandrei Bădoi, care la finalul interviului i-a oferit cunoscutului DJ cozonaci românești, țuică, un instrument muzical și un clop maramureșan care să-i amintească de România.

Ea însăși cântăreață de muzică trance, Alexandra a primit și cuvinte de laudă din partea lui Van Buuren: ”Știu că ești o cântăreață foarte bună, ai multe colaborări cu nume mari”, i-a spus Van Buuren Alexandrei Bădoi, fără să excludă o colaborare cu aceasta.

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Observator a mărturisit încântată că în cadrul concertului pe care DJ-ul l-a susținut sâmbătă seară în București a avut parte și de o surpriză: ”Pentru mine, cel mai frumos moment a fost când Armin Van Buuren a mixat melodia mea, „Goodbye” (feat. Andrew Rayel). A fost un sentiment extrem de plăcut”, a spus Alexandra, care este și prima cântăreață din România prezentă pe una dintre compilațiile anuale ale lui Van Buuren.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here