Alexandra Bădoi, prima româncă prezentă pe ASOT 2014, compilaţia lui Armin Van Buuren

Alexandra Bădoi, cântăreaţa de muzică trance şi prezentatoare Antenei 1, a reuşit performanţa de a fi prima cântăreaţă româncă prezentă pe compilaţia anuală a DJ-ului Armin Van Buuren, ASOT 2014.

Alexandra Badoi

„Goodbye”, melodia Alexandrei, este compusă în colaborare cu renumitul Dj de muzică trance, Andrew Rayel. Piesa celor doi se regăƒseşte pe primul CD al compilatiei A State of Trance 2014, album ce va fi lansat la finalul lunii martie.

În acest weekend, Andrew Rayel a prezentat piesa „Goodbye” în premieră, în cadrul unuia din cele mai mari show-uri de muzică electronică din lume – A State of Trance 650, Olanda. Reacţiile publicului au fost foarte bune, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare ca piesa „Goodbye” să fie lansată oficial.

Micul „Mozart” al muzicii trance, aşa cum i se mai spune lui Andrew Rayel, este originar din Moldova şi deşi are doar 21 de ani, se află deja în topul celor mai buni Dj din lume.

„A State Of Trance” (ASOT) este show-ul radio internaţional produs de Armin Van Buuren şi are 20 de milioane de ascultăƒtori, în peste 50 de ţări. De 11 ani, celebrul DJ lansează în fiecare an un album cu cele mai bune melodii de muzică trance din perioada respectivă. Anul acesta, A State of Trance 2014 cuprinde şi melodia „Goodbye” a lui Andrew Rayel în colaborare cu Alexandra Bădoi.

2 COMENTARII

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here