Alexandra Stan a cântat în faţa părinţilor ei la Constanţa

Cu numeroase concerte pe diferite continente şi cu fani în întreaga lume, Alexandra Stan nu uită de locul din care a plecat, ba mai mult, s-a declarat de multe ori îndrăgostită de Constanţa, oraşul în care a copilărit şi şi-a pus bazele carierei ei muzicale.

Alexandra Stan_concert Constanta

Artista a cântat recent acasă la Constanţa, cu ocazia aniversării a 4 ani de Maritimo Shopping Center, bucurându-se de fanii ei care s-au strâns cu mic cu mare să o vadă pe cea care a dus numele oraşului lor în diferite colţuri ale lumii.

„De mult n-am mai avut aşa multe emoţii la un concert, mai ales că şi părinţii mei au făcut parte din public. M-am simţit tare bine să cânt acasă. Am revăzut oameni dragi şi prieteni de suflet. Mai mult, am cântat înaintea lui Gheorghe Zamfir, pe care îl respect şi îl admir, chiar a fost o onoare pentru mine. Datorită muzicii mele am reuşit să văd multe oraşe din foarte multe ţări, dar Constanţa rămâne în inima mea, mai ales că marea e locul în care mă regăsesc şi mă relaxez“, a spus Alexandra Stan.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here