Alexandra Stan a ramas fara contul de Instagram

Alexandra Stan a anuntat ca cineva i-a furat contul de Instagram, fiindu-i schimbata parola, cat si toate datele de acces.

Artista era in drum spre Constanta si a vrut sa posteze un video pe Instagram, cand si-a dat seama ca a fost deconectata si datele de acces au fost schimbate.

A actionat imediat si a creat un cont nou prin care cere ajutorul fanilor sa anunte faptul ca i-a fost furat contul si sa atentioneze echipa Instagram.

Intre pașii de verificare a unei identitati pentru recuperarea contului se cer mai multe dovezi, iar Alexandra spune ca, pe langa pozele cu ea care sunt oricum pe net, multa lume are acces si la datele din buletinul ei de identitate: “Mereu mi-am trimis datele pentru verificari de tot felul cand plecam in concerte. Plus ca echipa mea s-a tot schimbat de-a lungul timpului. Evident ca sunt date confidentiale, dar se pare ca nu toata lumea respecta intru totul ideea de GDPR. Sper doar sa imi recuperez cat mai repede contul, iar persoana care a facut asta sa realizeze ca este un act ilegal”, a spus Alexandra.

Pana la recuperearea contului oficial, Alexandra Stan va posta pe https://www.instagram.com/alexandrastan444/

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here