joi, octombrie 24, 2024
AcasăȘTIRIAlexandra Stan a susţinut un concert în Canada, dedicat femeilor abuzate

Alexandra Stan a susţinut un concert în Canada, dedicat femeilor abuzate

Alexandra Stan se află în plin turneu de promovare a albumului „Mami”, iar sâmbătă a susţinut un concert în Calgary, Canada, la un eveniment caritabil dedicat femeilor abuzate.

Alexandra Stan

Evenimentul complex din The Palace Theatre a avut parte de speech-uri motivaţionale ţinute de femei de afaceri renumite în Canada, de o prezentare de modă cu motive maramureşene a designer-ului român Lorand Coza, fiind încheiat de concertul Alexandrei Stan, care spune despre experienţa din Canada: „M-am bucurat mult că m-au ales pe mine, mai ales că ştiu prin ce stări au trecut femeile, cât de mult contează sprijinul celor din jur şi cât de important este să vorbeşti despre asta. M-am simţit tare bine lângă atât de multe femei puternice, fiind totodată şi primul meu concert în Calgary”.

„No More Movement” a fost organizat de baimareanul Eduard Soponar, 23 de ani, care are agenţie de modele în Calgary numită Monica Model Management. Ideea acestui eveniment i-a venit lui Eduard în urma unei situaţii de abuz prin care a trecut sora lui la un casting de modeling.

După concertul de succes din Canada, Alexandra Stan continuă turneul „Mami” în Japonia, în Tokyo şi Yokohama.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.