Alexandra Stan a susţinut un concert în Canada, dedicat femeilor abuzate

Alexandra Stan se află în plin turneu de promovare a albumului „Mami”, iar sâmbătă a susţinut un concert în Calgary, Canada, la un eveniment caritabil dedicat femeilor abuzate.

Alexandra Stan

Evenimentul complex din The Palace Theatre a avut parte de speech-uri motivaţionale ţinute de femei de afaceri renumite în Canada, de o prezentare de modă cu motive maramureşene a designer-ului român Lorand Coza, fiind încheiat de concertul Alexandrei Stan, care spune despre experienţa din Canada: „M-am bucurat mult că m-au ales pe mine, mai ales că ştiu prin ce stări au trecut femeile, cât de mult contează sprijinul celor din jur şi cât de important este să vorbeşti despre asta. M-am simţit tare bine lângă atât de multe femei puternice, fiind totodată şi primul meu concert în Calgary”.

„No More Movement” a fost organizat de baimareanul Eduard Soponar, 23 de ani, care are agenţie de modele în Calgary numită Monica Model Management. Ideea acestui eveniment i-a venit lui Eduard în urma unei situaţii de abuz prin care a trecut sora lui la un casting de modeling.

După concertul de succes din Canada, Alexandra Stan continuă turneul „Mami” în Japonia, în Tokyo şi Yokohama.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here