Alexandra Stan: „Acum sunt ok. E mai bine să previi, decât să te aperi“

Alexandra Stan a cântat live la Kiss FM, în cadrul matinalului prezentat de Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu. Artista a cântat refrenul noului ei single, ‘Thanks for Living’, și a vorbit despre planurile sale muzicale, dar și despre ce își dorește în viața personală.

Alexandra Stan

„Sunt fericită că sunt după mult timp la radio. Nu am mai fost de un an și ceva”, le-a mărturisit Alexandra gazdelor Mihai Găinușă, Codruț Kegheș și Marina Neagu. „Am lucrat la mai multe proiecte, am făcut mai multe piese, dar ce voi lansa luni, pe 28, este noul meu videoclip al noii piese ‘Thanks for Living’”, a spus invitata, care a cântat live pentru fani refrenul noii piese.

„Are vreo poveste noua ta melodie?”, a întrebat-o Mihai Găinușă. „Da, are. Povestea este făcută din patru părți. M-am gândit să lansez câte un scurt metraj pentru fiecare parte și m-am gândit că ar fi bine să le explic fanilor mei prin ce am trecut eu și felul în care m-am regăsit pe mine după toate cele întâmplate în vara anului trecut”, a povestit ea la Kiss FM.

„Acum ești ok?”, a mai întrebat realizatorul matinalului. „Da, acum sunt foarte bine”, a spus Alexandra. „Îți mai plac bărbații?”, a insistat Găinușă. „Îmi plac, doar că nu sunt așa de ‘focusată’ acum”, a recunoscut cântăreața.

La insistențele realizatorilor Kiss FM, Alexandra Stan le-a oferit și un sfat femeilor din România: „Cred că este mai bine să previi decât să te aperi. Un alt aspect foarte important este să fii sinceră cu tine însăți dacă vrei să obții ceea ce îți dorești, altfel nu poți să ai pretenția să fii fericită”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here