Alexandra Stan, dată în judecată de Marcel Prodan

După ce Alexandra Stan a fost bătută, în urmă cu un an de Marcel Prodan, care îi era iubit şi manager, acum tânăra artistă este dată în judecată de fostul său manager.

Alexandra StanDupă incidentul de anul trecut, Alexandra Stan a lăsat ca timpul să vindece rănile, a renunţat la acuzaţia de vătămare corporală şi a revenit în muzică, însă acum fostul sau manager vrea să îi ia tot artistei şi să o lase “săracă lipită”.

Marcel Prodan vrea să o dea în judecată pe artistă deoarece încă mai cântă piesele compuse de el şi Andrei Nemirschi, hit-uri precum “Mr. Saxobeat” şi “Get Back”.

“Marcel Prodan şi Nemirschi o dau în judecată pe Alexandra Stan pentru că încalcă toate regulile de bun-simţ! Ea ştie foarte bine că nu are voie să interpreteze în concerte melodiile care au consacrat-o pentru că nu îi aparţin ei, ci celor care deţin dreptul de autor, adică foştii ei manageri! Cum aceştia nu i-au dat acordul să le cânte, ba mai mult, i-au interzis cu desăvârşire, se pare că singura soluţie de reglare a conturilor este un proces, în care vor cere nişte despăgubiri financiare uriaşe, de Alexandra va rămâne săracă lipită!”, a spus un prieten de al lui Marcel Prodan pentru WOWbiz.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here