Alexandra Stan, din club, în platoul „O dată-n viaţă“

Alexandra Stan, Maxim şi Adda arată că folclorul poate fi cântat şi cu… „saxobeat”, în ediţia din 27 martie a emisiunii găzduite de Iuliana Tudor la TVR 1 şi TVR+, de la ora 21.10.

Alexandra Stan

Pentru această vineri seară, Iuliana Tudor a invitat la O dată-n viaţă câţiva reprezentanţi ai generaţiei tinere a muzicii pop-dance româneşti, artişti al căror succes a depăşit deja graniţele ţării. Alături de ei, aşa cum ne-a obişnuit deja, trei dintre cele mai mari nume ale muzicii populare autohtone. O dată-n viaţă poate fi urmărită vineri seară, de la ora 21.10, la TVR 1 şi online, pe TVR+.

„Mr. Saxobeat” a adunat aproape 250 de milioane de vizualizări pe YouTube, propulsând-o pe Alexandra Stan în topurile internaţionale. Vineri seară, artista îmbracă portul popular, pentru a arăta lumii întregi că rădăcinile nu se uită. Alături de Niculina Stoican, pe 27 martie, Alexandra va cânta şi va dansa olteneşte.

Tineri şi frumoşi, cei patru băieţi din trupa Maxim au cucerit publicul cu melodii precum „Sărutări criminale” sau „Vreau să te…”. Fanele lor îi vor vedea vineri la O dată-n viaţă într-o ipostază inedită, aceea de susţinători ai zonei Teleormanului, alături de Grupul Burnasul.

Nu mai puţin celebră este, în rândul artiştilor români din generaţia nouă, Adda, care a reuşit să mute în playlist-urile tinerilor melodia „Ană, zorile se varsă”, într-o interpretare proprie, absolut originală, „Nu plânge, Ană”. Iuliana Tudor îi propune să facă echipă cu Marius Ciprian Pop la O dată-n viaţă, pentru a reprezenta cu succes Ardealul.

Ansamblul „Burnasul” completează tabloul de vineri, asigurându-ne că vom vedea, şi în această ediţie, dansuri unul şi unul.

Citeste si despre:

SAGA Festival prezintă SAGA Rave Plane - o scenă în avion cu petreceri exclusiviste
Biletele de o zi la Untold - sold out în prima etapă de vânzare
N-ai sa crezi ce videoclipuri scoate Richard Stan dintr-un simplu garaj
Connect-R și-a lansat cartea „Din livada cu nuci”, în cadrul Bookfest de la Romexpo.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here