Alexandra Stan este regina muzicii în Japonia. Toate concertele ei din 2016 au fost sold-out

La numai şase luni distanţă de la precedentul turneu din Japonia, Alexandra Stan s-a întors în Ţara Soarelui Răsare pentru o nouă rundă de concerte şi întâlniri cu fanii ei asiatici.

Alexandra Stan_Fans_Japan

Cum piesele artistei românce se află pe primele locuri în topurile de specialitate şi noul album „Alesta“ în topurile de vânzări, Japonia a devenit pentru Alexandra Stan un fel de casă din Asia.

Astfel, în cadrul turneului „Alesta“ de la sfârşitul lunii august, Alexandra Stan şi-a dat întâlnire cu fanii ei din unele dintre cele mai importante oraşe, precum Tokyo, Osaka şi Nagoya.

„E un sentiment suprem să fii pe scenă, într-un oraş dintr-o cultură diferită, şi să vezi cum publicul îţi ştie toate versurile. Am fani minunaţi în întreaga lume şi sunt recunoscătoare pentru tot ce mi se întâmplă“, mărturiseşte Alexandra Stan.

Concertele Alexandrei au fost sold-out, cântăreaţa a umplut săli de mii de locuri cu fani adunaţi din toate colţurile Japoniei, care au venit special să o vadă pe artista româncă. Ba mai mult, aceasta şi-a răsplătit fanii cu două after party-uri, unul în Osaka şi unul în Tokyo, unde au avut loc sesiuni de poze şi îmbrăşişări cu prietenii ei japonezi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here