Alexandra Stan l-a răsfățat pe George Zafiu, de ziua lui, cu un uriaș tort de ciocolată

George Zafiu și-a sărbătorit pe 13 iunie ziua de naștere, în direct, la Europa FM! Cunoscutul DJ a împlinit 37 de ani, iar colegii i-au pregătit încă de dimineață o mulțime de surprize, în direct, în matinalul „Deșteptarea”, pe care George îl realizează împreună cu Monica Anghel și Vlad Petreanu.

George Zafiu

Colegii de matinal i-au organizat împreună cu Cornel Ilie de la Vunk, Holograf și Alexandra Stan o petrecere-surpriză, iar artista s-a decis să îl răsfețe cu un uriaș tort de ciocolată, pe care i l-a adus personal.

„Sunt foarte emoționat, este o super-surpriză pentru care vă mulțumesc din suflet și trebuie să îți spun, dragă Alexandra, că gătești foarte bine!”, i-a spus George artistei, după ce a degustat tortul din ciocolată, care cântărea câteva kilograme bune.

Alexandra Stan a mărturisit că s-a trezit cu noaptea în cap ca să fie sigură că ajunge la timp în studioul Europa FM, pentru a-i face o surpriză. „M-am trezit dis de dimineaţă, am pregătit un tort de ciocolată şi am venit să-i spun personal la mulţi ani lui George!”, a povestit artista.

Monica Anghel i-a făcut, însă, un cadou care s-a lăsat cu hohote de râs, declarându-i sus și tare că… „dă viața ei pentru Zafiu!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here