Alexandra Stan: „Melodia «Thanks for leaving» are legătură cu viața mea“

Alexandra Stan a fost la PatruLa 21 cu Craioveanu, Dinculescu, Dj Andi și Orlando și a cântat live noua ei piesă „Thanks for leaving”, o melodie extrem de sensibilă și încărcată de semnificații.

Alexandra StanPiesa a fost scrisă după experiența traumatizantă prin care a trecut artista vara trecută și vorbește despre noi începuturi, alegerile pe care le putem face în situații dificile pentru a merge mai departe, dar și despre bucuria de a te descoperi și de a fi tu însuți. “Piesa ‘Thanks for leaving’ are într-adevăr legătură cu viața mea și învățămintele pe care le-am tras, despre recunoștința pentru tot ceea ce trăiesc acum. Am fost ajutată în primul rând de familie, apoi de psihoterapeuți, dar și de prieteni”, a mărturisit Alexandra, în direct, la Radio 21. „Aș fi fericită să știu că nicio femeie nu va trece prin astfel de momente”, a adăugat artista.

Alexandra Stan a povestit amuzată și despre felul în care celebritatea i-a transformat viața, despre călătorii, dar și despre prieteni, iar Craioveanu, Dinculescu și Orlando au avut parte de o mare surpriză după ce au aflat în direct de la Alexandra că Dj Andi, colegul lor de matinal, și-a petrecut vacanța de 1 Mai în casa ei de la Mamaia. Ba mai mult, DJ Andi a reușit să-i ardă covorul! „Andi a fost cu Khaled Mokhtar, regizorul clipului ‘Thanks For Leaving’ și încă doi prieteni. Eu i-am spus: arzi covorul cu narghileaua, plătești covorul”, a povestit Alexandra, amuzată.

Artista spune că momentan nu are programate concerte în România: „Direcția actuală nu se potrivește cu cea a trendului românesc, așa că deocamdată cânt mai mult în afara țării”, a spus Alexandra. Artista lucrează la un nou album ce va fi gata în toamnă iar următorul ei single va fi lansat în Japonia și în Europa de Vest.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here