Alexandra Ungureanu prezintă „Hey, brother“, un nou clip din cadrul priectului „Music in progress“

Alexandra Ungureanu a lansat, alături de Nora Denes Symphonical, un nou videoclip din cadrul proiectului pop-simfonic “Music in progress”. Campania muzicală este prima de acest fel din România şi îşi propune să spună povestea unor locaţii turistice unice în ţară. Iniţiativa este susţinută muzical de câteva piese pop, orchestrate într-un mod cu totul original, într-o manieră simfonică.

Alexandra Ungureanu

‘Povestea “Hey, Brother”, cover după binecunoscutul hit Avicii, este totuşi diferită ca realizare faţă de celelalte piese din proiect. Am ales această piesă şi datorită afinităţii mele pentru muzica country. Poate părea un paradox, pentru că piesa e a unui DJ, dar linia melodică este pur country, iar mesajul piesei foarte puternic, şi ne-am gândit că ar merge reorchestrată simplu şi reimplementată sub forma unei călătorii muzicale a unor prieteni buni, pe plaiuri maramureşene’, a spus Alexandra Ungureanu.

Gaşca de cântăreţi călători prin locuri de poveste este formată din Alexandra Ungureanu, Nora Deneş, la vioară, Florian Rus, la chitară, Camelia Crişan, la flaut și Sergiu Homone, la tamburină. Invitat special este Ioan Pop din Grupul Iza, care doineşte în jurul focului într-un moment de neuitat, care opreşte parcă timpul în loc.

Una dintre locaţiile filmării este Lacul Albastru, mai puţin cunoscut din punct de vedere turistic, deşi este un loc unic în Europa, datorită culorii care se schimbă în permanenţă, de la verde smarald, sau cu accente de albastru, până la albastru puternic.

‘Acest videoclip este într-un fel rezumatul a ceea ce vrem noi să facem cu aceste serii de cover-uri, şi anume să călătorim, să descoperim locuri frumoase, să filmăm, să ne bucurăm de compania unor oameni cu multă prezenţă de spirit şi dedicaţi pasiunii lor. Aflaţi mereu sub ameninţarea unei ploi, compromişi de timpul scurt şi de dificultatea de a purta echipamente grele în locaţii mai puţin accesibile, am reuşit, cred eu, să creăm un clip muzical plin de savoarea unei veselii care a existat atât în faţa cât şi în spatele camerei de filmat. În plus, am învăţat foarte multe bancuri. Îmi amintesc cu mare drag de toate momentele dedicate acestui videoclip, de la prospecţia pe care am făcut-o cu Andrei Toth, la filmarea propriu-zisă. Deşi acesta a fost cel de-al treilea videoclip realizat în cea de-a treia zi de filmări consecutive, energia nu s-a stins decât odată cu focul de la sfârşit’, a încheiat artista.

1 COMENTARIU

  1. Dacă promiteți că veți corecta greșelile din text, promit să-l trimit Alexandrei Ungureanu, ca să-l posteze.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here