Alexia i-a organizat mamei sale o petrecere aniversară tematică

Alexia din trupa Lala Band şi actriţă în prima telenovelă românească muzicală, “O nouă viaţă”, difuzată depostul Acasă TV, i-a organizat mamei sale, cu ocazia zilei de naştere, o petrecere tematică de neuitat.

Alexia

Invitaţii au venit costumaţi la petrecere în personaje din filme şi poveşti, iar la miezul nopţii peste 120 de persoane i-au cântat “La mulţi ani!” mamei sale: “A fost o petrecere cu o temă specială, Shinny Party. Toţi invitaţii s-au conformat, iar distracţia a fost la ea acasă. Mama a avut emoţii mari pentru că se aştepta la surprize din partea tuturor. Show pe picioroange, artificii, invitaţi surpriză, printre care şi eu :)). Peste 120 de persoane i-au cântat “La mulţi ani!” mamei mele. A fost o seară specială!”, povesteşte bucuroasă Alexia.

De fiecare dată când se întoarce în oraşul său natal, Constanţa, Alexia regăseşte în casa copilăriei o lume plină de poveşti: “Ai mei au făcut un club dedicat copiilor. Casa e plină de decoruri, costume, păpuşi, cabluri, microfoane, boxe, mixere, lumini etc., toate lucrurile de care ai nevoie pentru un spectacol. Nu îmi vine să cred că în 2014 mă lovesc, la propriu, de Motanul Încălţat, de Albă ca Zăpada, de Dorothy din Vrăjitorul din Oz şi chiar de Alice din Ţara Minunilor… şi toate astea la mine acasă”, spune actriţa din “O nouă viaţă”.

Alexia are o relaţie frumoasă cu familia ei şi le este profund recunoscătoare părinţilor pentru tot sprijinul acordat: “Îţi mulţumesc mamă, că m-ai învăţat cum să mă încăpăţânez constructiv! Îţi mulţumesc tată, că m-ai învăţat cum se îmbină ambiţia cu politeţea! Îţi mulţumesc Alice, bunica mea, pentru că m-ai învăţat că pot să dau tot ce e mai bun din mine!”, scrie Alexia pe blogul său personal.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here