Alexia si Dima devin părinți în telenovela „O nouă viață“

Destinul personajelor interpretate de Alexia şi Dima evoluează spre “€œO nouă viață”, cu tot ceea ce aduce procesul de maturizare. Aceştia devin părinţi în prima telenovelă muzicală românească, care va fi difuzată în curând, Acasă, însă traumele din trecut le afectează povestea de dragoste şi implicit căsnicia, care nu are un final tocmai fericit.

alexia dima parinti o noua viata

Monica (Alexia) este profund marcată de evenimentele dramatice prin care a trecut. Dă naştere unui copil al cărui tată ar putea fi ori Dima, ori bărbatul care abuzat-o sexual. O mamă singură, aparent puternică, însă măcinată de îndoieli şi regrete, Monica nu îşi găseşte drumul în viaţa personală şi nici în cea profesională. “€œDeoarece atunci când a fost răpită a fost violată, nu este sigură că Dima este tatăl copilului ei. S-a ascuns la Paris ca să nu fie nevoită să facă testul de paternitate şi să rişte să-şi piardă copilul. Monica se refugiază în sentimentul de mama”, spune Alexia.

La prima vedere, Dima pare un tip zăpăcit şi superficial, un artist care visează la o carieră muzicală de succes. Se află mereu în căutarea unei noi cuceriri, nu o poate uita pe Monica. “In momentul în care află că este tată, el încearcă să o recucerească pe Monica doar pentru că el crede cu tărie că un copil trebuie să crească alături de ambii parinti”, spune Dima.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here