Alina Eremia a prezentat un teaser al videoclipului „A fost o nebunie“

Pe 3 septembrie, Alina Eremia lansează noul ei single, „A fost o nebunie‟, o piesă fresh, cu sound modern şi cu versuri care o să îţi ajungă la suflet.

alina eremia EN7B6187-Edit-2

După ce și-a provocat fanii la ‘Vanătoarea de versuri’ pe rețelele de socializare, Alina dezvăluie câteva secunde din noul ei videoclip, o poveste vizuală ce completează perfect mesajul piesei.

Versurile, scrise integral de Alina Eremia, descriu o poveste de dragoste răvășitoare cu un deznodământ trist. Cântăreața și-a imaginat această poveste sub forma unei scrisori audio spusă printre lacrimi și suspine.

„’A fost o nebunie’ este despre o poveste de dragoste destul de des întâlnită. Versurile vorbesc de momentul acela în care două persoane uită de sentimentele pe care le au, intervin rutina și tentatia și ajung la un final rapid. Mi-am imaginat povestea ca o ‘scrisoare audio’ prin care fata își exprimă sentimentele și își dorește să fie descătușată de sentimentele ce o țin captivă in trecut. El, în povestea mea, este ‘inculpatul’, cel ce a declanșat această poveste“, a spus Alina Eremia.

Inspirate din realitate, versurile piesei „A fost o nebunie” expun diversele stadii care compun o relaţie încheiată: momentele fericite de la început, rutina care se instalează, clipa fatidică, tentaţia căreia unul dintre parteneri nu îi poate ţine piept şi finalul sfâşietor.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here