Alina Eremia, fericită că a scăpat de problemele de sănătate: “Îmi dădea multe bătăi de cap”

Alina Eremia are o putere fantastică de a se reinventa, iar anul trecut a fost unul foarte intens pentru celebra artistă.

Chiar dacă este întotdeauna pe drumuri, având foarte multe concerte, cântăreața a găsit timp la începutul acestui an să rezolve un aspect îndelung amânat: „La inceputul lui 2020, mi-am facut interventia de deviatie de sept și sunt foarte fericită că am scăpat de problema asta care îmi dădea multe bătăi de cap și îmi îngreuna cântatul”.

Alina Eremia a vorbit și despre începuturile carierei, afirmând că o întlnire cu Horia Brenciu i-a rămas aproape de suflet: „Când aveam 4 ani, am participat la Tip Top Mini Top. Eram extrem de răcită. Prezentatorul era Horia Brenciu, care m-a invitat pe scenă și a văzut că aveam nasul înfundat. Așa ca m-a trimis în culise să îmi iau batista și a avut grijă de mine. Mă bucur că e totul imortalizat într-o filmare”.

Pentru anul 2020, Alina Eremia are planuri mari: „Îmi doresc ca focusul meu să fie împartit în mod egal, asupra mea, a felului în care mă dezvolt și asupra muzicii, care nu m-a dezamăgit niciodată. Urmează să revin în studio, pentru că am multe idei care s-au strâns în perioada asta, și sper să se materializeze într-un album anul acesta”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here