Alina Eremia i-a făcut cadou fratelui ei petrecerea de majorat

Alina Eremia și fratele ei, Mircea, sunt invitații Florentinei Fântânaru sâmbătă, 10 octombrie, de la ora 13.00, la Antena Stars.

Alina Eremia si Mircea

Mircea este, ca și sora lui, foarte pasionat de muzică, iar clipul său de debut, „Ilegal”, l-a adus în atenția numeroaselor domnișoare care îi trimit mesaje prin care își exprimă admirația față de el. Sâmbătă el va mărturisi că cel mai des i se spune că este „Ilegal de frumos”.

Dacă acum Alina Eremia simte că fratele ei este un bărbat în toată firea, pe care se poate baza și pe care îl sfătuiește să aibă grijă să nu frângă inimi, în copilărie îl trata… ca pe o fetiță. Pentru că și-a dorit foarte mult o surioară, până când Mircea a împlinit patru ani, Alina obișnuia să îl îmbrace în rochițe.

Cei doi frați au o relație extraordinară și, în timp ce Mircea Eremia se bucură ori de câte ori Alina apelează la el să o ajute, ea are grijă să îl recompenseze cu cadouri sau bani de buzunar. De ziua lui, atunci când a împlinit 18 ani, Alina i-a făcut cadou nu doar o garderobă nou nouță, ci și petrecerea de majorat, care a avut loc într-un club.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here