Alina Eremia, irezistibilă pentru Dorian Popa şi Bogdan Albulescu

Relaţia dintre Ioana (Alina Eremia) şi Andrei (Dorian Popa) din “O nouă viată”, telenovela care începe la Acasă TV din 2 februarie devine tensionată, cei doi comit greşeli aproape ireparabile, însă fiecare continuă să-l iubească pe celălalt, chiar dacă pare că nu se vor ierta niciodată.

Ioana, Andrei si Filip din O noua viata

Ei încearcă să-şi construiască o nouă viaţă atât pe plan personal, cât şi profesional, însă apariţia lui Filip (Bogdan Albulescu), un personaj misterios şi periculos, riscă să le spulbere pentru totdeauna povestea de iubire, dar totodată le ameninţă şi viaţa.

“Relația Ioana-Andrei, pe cât de solidă este, va întâmpina dificultăţi, sau mai bine spus, persoane care vor încerca să le strice fericirea. Apare Filip, care încearcă să o cucerească pe Ioana, fiind mai tot timpul prezent în viaţa ei. Aparent totul este în regulă cu Filip, dar deşi în faţa tuturor el joacă rolul de băiat bun, are motive ascunse”, dezvăluie Alina Eremia.

“Andrei o iubeşte pe Ioana însă, ca în viaţă, apar tot felul de piedici în calea relaţiei lor. Apare şi un nou personaj, Filip, care creează toate condiţiile ca între Ioana şi Andrei să se nască tot felul de certuri, ca el să poată câştiga teren în relaţia cu ea. De ce? Nu vă dezvălui mai multe, vă las să urmăriţi noul proiect, pe Acasă Tv”, spune Dorian Popa.

Filip vrea să îşi răzbune familia printr-o strategie diabolică împotriva familiei Anghel. Dar în ecuaţia planului său, Filip nu ia în calcul faptul că uneori poţi ajunge să iubeşti pe cineva pe care urăşti, în cazul lui, pe Ioana.

“Dorința lui de răzbunare îl apropie de Ioana şi atunci Ioana devine o obsesie. La început vrea să îi facă rău după care, uşor uşor i se strecoară în suflet şi ajunge ca nici el să nu mai înţeleagă ce simte pentru Ioana. Aici povestea devine şi mai interesantă! Pe de-o parte vrea să o iubească, pe de-o parte să o distrugă. Andrei e un obstacol pentru el, pe care vrea îl îndepărteze, îl dispreţuieşte din start”, spune Bogdan Albulescu despre personajul său.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here