Alina Eremia şi-a provocat fanii la „Vânătoarea de versuri“

Alina Eremia are o mulţime de veşti minunate de împărtăşit cu fanii ei dragi. Pe data de 3 septembrie, ea își va lansa noul single, însă până atunci artista a dat startul unei campanii speciale iniţiată pe pagina ei de Facebook.

alina eremia vanatoare de versuri

Alina şi-a provocat fanii la #LyricsHunt, o super campanie care se desfăşoară atât în mediul online, cât şi în offline şi care marchează totodată şi o premieră în România. Alina este astfel primul artist român care îşi provoacă fanii să caute versurile noii ei piese, nelansată oficial, în locuri cheie din Bucureşti.

În fiecare zi, timp de cinci zile, artista ascunde în Bucureşti un plic în care se regăsesc o parte din versurile noului ei single. În acelaşi timp, fanii care vor porni în descoperirea plicurilor se vor putea inspira din indiciile pe care Alina Eremia le oferă pe reţelele de socializare şi care sunt gândite pentru a-i ajuta pe fani să găsească plicul zilei. Din momentul în care indiciul este dezvăluit, fanii au la dispoziţie 24 de ore pentru a descoperi plicul secret.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here