Alina Eremia și Dorian Popa prezintă Media Music Awards 2017

Alina Eremia și Dorian Popa formează din nou un cuplu pe scenă. În seara de 3 octombrie, ei vor fi prezentatoriii marii gale muzicale Media Music Awards, organizată anul acesta, în premieră, la București, după cinci ediții organizate în Sibiu.

Dorian Popa si Alina Eremia Media Music AwardsCei doi artiști, deveniți celebri în urmă cu șase ani, prin proiectul La La Band, vor urca pe scena, în fața a zeci de mii de fani, pentru a prezenta recitalurile celor mai în vogă nume din industria muzicii, precum și pe cei care vor înmâna trofeele Media Music Awards.

Alina Eremia și Dorian Popa sunt doi dintre artiștii români cu cel mai mare impact pe social media. Paginile lor de Facebook însumează peste 2,3 milioane de fani, iar proiectele lor TV se bucură de fiecare dată de o audiență considerabilă.

Alina Eremia și Dorian Popa vor fi gazdele Media Music Awards 2017, alăturându-se altor nume celebre care au prezentat mare gală de premii muzicale, printre aceștia amintindu-i doar pe Pavel Bartoș, Sore, Adrian Sînă și Connect-R. Media Music Awards 2017 va avea loc anul acesta în centrul comercial ParkLake, situat in strada Liviu Rebreanu nr 4 , zona ParkLake Garden, intarea dinspre parcul Titan.

Pe Green Carpet vor sosi nume celebre, artiști care au dominat topurile în ultimul an, precum și multe vedete din showbiz-ul autohton, publicul având astfel ocazia să îi vadă pe viu pe cei pe care îi urmăresc doar la televizor sau pe rețelele de socializare.

În cadrul galei Media Music Awards vor fi premiați artiștii care au avut cele mai multe difuzări radio TV și vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifica si monitorizează în timp real aparițiile radio si TV. Astfel, premiile reflectă succesul real al artiștilor români și sunt acordate pe criterii echidistante și transparente.ndy, Uddy, Nadir și mulți alții.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here