Alina Pușcaș revine alături de Cosmin Seleși la „Te cunosc de undeva“

Concurenții și-au pregătit și în această săptămână perucile, tocurile, unghiile și genele false pentru noi transformări. Iar Alina Pușcaș revine alături de Cosmin Seleși pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, după ce a devenit mămica unui băiețel superb, pe nume Alexandru.

puscas copyright Gabriela Arsenie-Antena1_230915_TCDU8 Ed8_0212

Așadar, sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 20.00, la “Te cunosc de undeva!”, Andreea Antonescu și Nadir vor trebui să se imite unul pe altul, iar Adrian Enache va aduce pe scenă o legendă a Bollywood-ului, Raj Kapoor, într-o atmosferă magică de circ.

Tania Popa îi cheamă pe toți la joc, transformată în Daniela Condurache, Carmen Simionescu va cânta și dansa precum Janet Jackson, iar Șerban Copoț îl va aduce, pentru prima dată, la “Te cunosc de undeva!”, pe Anthony Kiedis, solistul trupei Red Hot Chilli Peppers.

După ce, ediția trecută, a cântat operă cu succes, sâmbătă, pe scena de la “Te cunosc de undeva!”, Viorica din Clejani va face o demonstrație de rapp. Și asta pentru că se va transforma în Carla’s Dream și, împreună cu fiica ei, Margherita, care o va întruchipa pe Delia, vor interpreta piesa “Cum ne noi”.

Deși Florin Ristei și-a dorit să întruchipeze un bărbat, ruleta personajelor a ținut ca acesta să joace încă un rol de femeie. Astfel, pe scena show-ului transformărilor, Florin o va aduce sâmbătă pe Amanda Lear. De un rol în travesti va avea parte și Cezar Ouatu, care o va imita pe solista trupei Eruption, cu piesa “One Way Ticket”.

Momentul special al serii va fi susținut de Adrian Enache și fiica sa, Diana, care se vor transforma în membrii trupei Snap și vor interpreta hit-ul “Rhythm is a dancer”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here