Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România și din Europa, aleargă la Maratonul București

Pe 5 octombrie, Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România și din Europa, cunoscută publicului larg prin look-ul manga afișat, va putea fi vazută de fanii sai intr-o ipostază inedită.

Alyanna Cântăreaţa va face parte din Team Hope şi va alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti pentru a ajuta cei peste 8000 de copii instituţionalizaţi să-şi găsească drumul spre o familie. Iar la maraton Alyanna nu va arăta oricum, ci va fi loială look-ului spectaculos cu care şi-a obişnuit fanii. “Am făcut mulţi ani dans acrobatic la înălţime aşa că ador arta, muzica, dansul şi sportul. Parte din antrenamentul meu consta în a alerga. Este drept că m-am lăsat de 4 ani, dar sportul a rămas prezent în viaţa mea, alături de alimentaţia sănătoasă, aşa că am zis să îmbin utilul cu plăcutul: alergăm şi oferim un ajutor celor mai puţin norocoşi: acestor copii ce au dreptul, ca noi toţi de altfel, la o viaţă frumoasă”, spune Alyanna.

Deşi a studiat economie, look-ul Alyannei este departe de cel al unui contabil. Pasiunea pentru celebrele anime-uri japoneze Manga a influenţat-o radical: “Am studiat economie şi contabilitate pentru că părinţii mei au crezut că asta este cel mai bine pentru mine. Ca orice părinte ce doreşte binele copilului său. Dorinţa mea dintotdeauna a fost să fac muzică, iar acum sunt foarte fericită să îmi realizez visurile Pasiunea pentru anime am descoperit-o în copilărie atunci când am văzut primul anime: Sailor Moon. Între timp am mai devorat câteva genuri de anime. Look-ul l-am adoptat de puţin timp. Pot spune că după multe experienţe m-am descoperit pe mine însămi şi am decis să fac lucrurile care mă reprezintă cu adevărat, şi care îmi plac şi îmi umplu sufletul de bucurie, atât în munca mea cât şi în viaţa de zi cu zi. Am descoperit că este ok să fiu şi afară aşa cum mă simt pe dinăuntru. Oamenii au răspuns pozitiv la schimbarea mea şi asta m-a bucurat enorm”, spune Alyanna.

Cât priveşte planurile legate de cariera muzicală, Alyanna spune că “pe termen scurt: să realizez videoclipul piesei Rainbow, piesă ce mă reprezintă, prima de genul trap cu influenţe asiatice din cariera mea, piesă ce exprimă ceea ce sunt şi cum am ajuns să fiu ceea ce sunt azi, este o poveste cu tâlc şi cu multe surprize”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here