Amelia Brightman, sora celebrei Sarah Brightman, va cânta alături de Gregorian, în concertul de la Bucureşti

Amelia Brightman, sora mai tânără a celebrei soprane de classical crossover Sarah Brightman, soseşte la Bucureşti cu prilejul concertului Gregorian, proiect din care artista face parte, eveniment deja anunţat pe data de 16 mai, la Sala Palatului, cu începere de la ora 20.00.

Amelia Gregorian

Nu trebuie să uităm că Sarah Brightman a cântat alături de nemţii de la Gregorian, imediat după divorţul de Lloyd Webber, reluandu-şi cariera muzicală cu fostul producătorul Enigma, Frank Peterson, de data aceasta ca un artist de clasic crossover. Sarah Brightman este printre cei mai proeminenţi interpreţi sau executanţi ai genului, cu vanzări la nivel mondial de peste 30 de milioane de discuri şi 2 milioane de DVD-uri.

Alături de Amelia va mai urca pe scenă şi Narcis Iustin Ianau, finalistul primului sezon al show-ului „Românii au talent”, acesta fiind primul concert Gregorian din România şi ultimul, totodată, pentru o lungă perioadă de timp. Frank Peterson a decis ca acest proiect să ia o pauză pe termen nelimitat, sperând să revină cu ceva şi mai entertaining peste ceva ani.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here