Ami a vorbit despre debutul ei în muzică

Plină de visuri măreţe, în urmă cu şase ani, AMI ajungea Bucureşti… Îşi dorea să intre în lumea muzicii, să cunoască cât mai multă lume, să aibă parte de acel succes pe care îl vedea doar la TV. Ei bine, nu a fost chiar aşa uşor.

AMI si AndraDupă o perioadă grea, în care a cântat doar prin cluburi sau pub-uri, un telefon avea să-i schimbe viaţa: Andra îşi căuta instrumentişti şi backing vocals pentru trupa ei.

„Eram la liceu, aceeaşi rutină, zi de zi şi nimic nou în viaţa mea nu se întâmpla. Până când într-o zi am primit un telefon şi am fost chemată la un casting pentru Andra. Eram cea mai fericita, fiindcă , eu sunt fan Andra de când s-a lansat, îi ştiu fiecare melodie în parte şi a fost un etalon pentru mine mereu. Am mers cu emoţii la casting, şi am fost acceptată! Nu-mi venea să cred! Tatăl ei, Mihai Alexandru, era foarte impresionat de mine şi de la bun început s-a creat o legatură frumoasă între noi, mai ales că suntem ardelence amândouă”, mărturiseşte artista.

Cum îşi dorea să dea cei mai bun din ea, AMI a fost din ce în ce mai remarcată de echipa Andrei.

„Pe parcurs în timp ce mergeam la concerte cu Andra, am mai primit o propunere de la ei: să fiu Assistent Manager . Deci, primul meu job a fost de Assistent Manager. Eram cam stângace la început, dar am fost ambiţioasă, nu vroiam să îi dezamăgesc, mai ales pe Andra. Eram Backing Vocal şi Assistent Manager. Am petrecut o perioada de aproximativ 2 ani lângă ei, eram că fiica lor iar Andra mă trata ca pe o soră. Nu mai puteam continua ca Assistent manager şi nici ca backing vocals, fiindcă intrasem la Conservator anul I iar timpul nu îmi mai permitea. În plus, eu vroiam o cariera solo şi spre asta mă îndreptam. Şi acum ţinem legătura, ne trimitem mesaje, vorbim la telefon, iar când ne întâlnim, ne aducem aminte de vremurile acelea. Sunt mândră de ce am realizat până acum, şi că în acest moment ‘mă bat’ în top-uri cu Andra”, a adaugat cântăreaţa.

Cel mai recent single semnat AMI „PlayaEnCostaRica”, produsă de David DeeJay, a intrat în topul celor mai difuzate melodii româneşti pe posturile de radio, conform MediaForest România.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here