Ami, escapadă în Indonesia

Concerte, evenimente, ședinte foto și interviuri cu presa – tuturor acestora Ami le-a dat o pauză și a hotărât să plece într-o vacanță exotică în Bali alături de gașca de prieteni.

ami vacanta indonesia

Artista nu a ales destinația la întâmplare. Ami își dorea de foarte mult timp să ajungă în Indonesia, fiind fascinată de cultura și istoria pe care aceasta o are. După un an plin, cântăreața și-a îndeplinit visul și a plecat în vacanța mult visată. Timp de o săptămână, Ami își propune să descopere cât mai mult din șinuturile Indonesiei, din tradiția și din cultura gastronomică pe care țara o are.

Dorindu-și să descopere cât mai multe locuri, artista nu poate sta într-un singur loc, așa că vizitează tot ce se poate, atât cât îi permite timpul. Bine informată, Ami a plecat de acasă cu un traseu bine stabilit și promite să se întoarcă în țară cu toate punctele turistice propuse bifate.

„Un tărâm al zeilor în care verdele mă copleșește, iar frumusețea tadițională a locului îmi oferă senzația timpului efemer, dar totodată etern pentru acest mic paradis. Oamenii sunt extrem de primitori, mereu cu zâmbetul pe buze. E ca și cum i-aș cunoaște de o viață. Mă simt ca acasă! Mai am câteva zile de vacanță și vreau să profit la maximum de acest loc magic“, a spus Ami.

Citeste si despre:

Cât costă biletele la Ziua lui Ștefan! Connect-R pregătește cel mai tare concert aniversar pe 9 iunie!
Martin Garrix, David Guetta si Armin van Buuren revin la UNTOLD in acest an
Peste 4,2 milioane euro atrasi in comunitatea locala de festivalul Massif din Poiana Brasov
Ilinca Băcilă in juriul la Festivalul de Muzică „Glasul Valahiei 2023” în aprilie, la Amfiteatrul „George Enes...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here