Ami: „Sunt foarte sinceră şi punctuală. Dacă promit ceva, chiar se întâmplă“

OliX și Dan Fințescu au petrecut după-amiaza de sâmbătă, 19 iulie, cu doi invitați speciali în studioul SummerKiss de pe plaja din Costinești: Ami și Mossano, care s-au prezentat la apel plini de energie, cu ajutorul căreia au reușit să adune o gașcă mare de oameni gata de distracție.

Ami si Mossano

Impresionat de freza multicoloră a lui Mossano, Fintescu a reacționat prompt și l-a întrebat dacă s-a lovit cu capul de curcubeu.

„Stilista și-a făcut de cap în capul meu. Eu i-am spus să-mi schimbe și freza, să mi-o facă în formă de zmeu, ca să-mi iau zborul, dar n-a reușit și mi-a lăsat aceeași freză, numai că, din când în când, mă duc să-mi reactualizeze culorile”, a glumit Mossano.

Ami le-a vorbit ascultătorilor Kiss FM despre colaborarea cu Mossano. „Mi-a plăcut piesa ‘I Promise You’ de când am auzit-o”, a spus ea. Artista l-a încredințat pe Fințescu că este o persoană care-și ține promisiunile: „Chiar sunt foarte sinceră, punctuală… Dacă promit ceva, chiar se întâmplă”, a spus ea, declarația fiind susținută de Mossano.

Invitații au încheiat după-amiaza cu un super-concert chiar pe scena SummerKiss din Costinești, în fața sutelor de fani aflați pe plajă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here