Ami va participa la Maratonul Bucureşti

Fanii care au admirat-o pe Ami în videoclipul ultimului ei single, “Playa en Costa Rica”, care a strâns deja peste două milioane de vizualizări pe YouTube, o vor putea vedea, pe 5 octombrie, pe frumoasa cântăreaţă nu pe o plajă exotică, ci la maraton.

AmiAmi va face parte din Team Hope, proiectul caritabil al Hope and Homes for Children şi va alerga la Maratonul Internaţional Bucureşti pentru a-i ajuta pe cei peste 8000 de copii care încă sunt instituţionalizaţi.

“E o cauza nobilă, pentru care merită să mă antrenez şi merită să încerc să reuşesc. Nimic nu e prea mult pentru aceşti copii!”, spune Ami. Cântăreaţa recunoaşte că merge la sala de fitness ori de câte ori are timp şi îi place foarte mult să alerge: “Tocmai de aceea am spus DA acestei provocări şi voi fi prezentă pe 5 octombrie la maraton alături de alţi artişti şi nu numai”, De altfel, Ami recunoaşte că de-a lungul timpului a fost atrasă de mai multe sporturi – baschetul a fost unul dintre acestea, deşi înălţimea ei nu reprezenta deloc un atu în acest caz: ” Eram la ora de sport şi îmi plăcea să joc baschet, deşi eram cea mai mică de înălţime din clasă. Mi se părea amuzant, fiindcă cei mai înalţi nu reuşeau să nimerească coşul. Eu, în schimb, reuşeam de fiecare dată, aşa micuţă cum eram”, îşi aminteşte Ami.

Iar în ceea ce priveşte planurile legate de cariera sa muzicală, cântăreaţa dezvăluie: “Am lansat de curând cel mai nou single cu tot cu videoclip Playa En Costa Rica, iar în viitorul apropiat mă pregătesc să scot un single în limba română. Abia aştept să vedeţi şi voi despre ce e vorba!”

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here