Amintiri din copilărie: Pepe umplea bucătăria de cornete, iar Lora voia să se facă medic

Părinții vedetelor dau din casă, în Duminica Floriilor, la „Next Star”. În ediția specială din 5 aprilie, Lora și Pepe vin în platoul emisiunii cu mama, iar Connect-R cu tatăl, prilej de dezvăluiri din copilăria celor trei jurați ai talent-show-ului prezentat de Dan Negru.

Next StarAstfel, de la mama lui Pepe aflăm că artistului îi plăcea să tragă cu țeava cu cornete. “Cei trei băieți ai mei aveau foarte mulți prieteni și, când începeau să se joace, aveam bucătăria plină de cornete”, povestește aceasta. Doamna Pascu mai spune că, pe la vârsta de șase ani, Pepe era deja pasionat de muzică și de sport. “Eram atât de disperat să fac sport, că am ridicat greutățile lui frate-miu și am făcut hernie”, spune Pepe.

Mama Lorei i-a mărturisit lui Dan Negru că, mică fiind, Lora voia să se facă medic. La rându-i, tatăl lui Connect-R nu va dezvălui vreun lucru neștiut despre fiul său, în schimb va mărturisi că, din punctul său de vedere, “Oana Sîrbu este o femeie foarte frumoasă”. “Spune, nu trebuie să-ți fie frică de mama!”, îl îndeamnă Connect-R, amuzat.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here