FOTO Amna a fost transformată în Lady Gaga de hairstylistul Adrian Perjovschi

Amna a acceptat provocarea lansată de hairstylistul Adrian Perjovschi și a luat parte la o nouă schimbare de look din cadrul proiectului “Transformări radicale by Jovsky Studio”. Au fost suficiente câteva ore petrecute cu specialiștii pentru ca Amna să se bucure de noul ei look: Lady Gaga.

Amna Lady Gaga“Mi-am dorit o transformare spectaculoasă, mai ales că Lady Gaga este artista care m-a inspirat în vestimentație în momentul debutului meu în carieră. Este un personaj controversat, care atrage atenția, este un trend-setter”, mărturisește artista.

Hairstylist-ul Adrian Perjovschi explică care au fost motivele care au stat la baza acestei noi provocări: “Am ales acest personaj controversat pentru că, în primul rând Amna este fan Lady Gaga, dar și eu! Am ales un look cu care artista Lady Gaga a apărut în revista Vogue și, pentru că este atât de versatilă și atât de schimbătoare, ne-a fost greu să alegem o singură variantă, așa că am ales două ținute și am încercat o reinterpretare”.

Înainte de această transformare, Amna s-a lăsat pe mâinile lui Adrian Perjovschi și pentru o schimbare de look și a fost plăcut surprinsă să descopere că “există viață și după blond”: “Adi este singurul care mi-a dat încrederea să fac o schimbare radicală după mult timp. M-a învățat să economisesc timp. Acum îmi aranjez părul mult mai repede și sunt tot timpul fresh. Colaborarea cu el este de departe cea mai bună alegere”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here