Amna se implică în campaniile umanitare: „Orice cauză legată de copii mă emoţionează“

Amna, una dintre cele mai bune voci româneşti ale momentului, cu prezente constante pe radio dar şi componentă a ultimei ediţii a emisiunii „Te cunosc de undeva”, este şi un artist activ în campanii umanitare care au ca scop copii.

Amna

„Sunt mamă şi orice cauză legată de copii mă emoţionează şi mă face să plâng, pentru că încerc să mă pun în pielea mamelor care au copilaşii bolnavi. Mă ştiu pe mine care atunci când David, are o problemă cu dinţişorii, nu ştiu ce să mai fac ca să îi alin durerea şi doresc ca şi ceilalţi să se implice. Noi toţi avem probleme însă alţii au probleme grave, de viaţă şi de moarte, şi dacă stă în puterea noastră să îi ajutăm cât de puţin, trebuie să o facem. Aceasta este una din lecţiile pe care vreau ca David să le înveţe”, a spus artista.

Anma este unul din persoanele publice care s-au implicat în campania „Mi-e poftă să fac bine”, organizată de un cunoscut fast food. Campania stă sub deviza „Casele departe de casă” care oferă cazare gratuită şi toate condiţiile necesare parintiilor ai căror copii sunt internaţi în spitale pentru tratamente pe termen lung.

În plus, Amna alături de Dima, artistul cu care are ultima colaboare, se implică activ într-o campanie pentru copii autişti care vizează strângerea de fonduri pentru tratamente, aşa că timp de câteva ore, Amna şi Dima au învăţat secretele preparării cafelei, de la baristi profesionişti.

Toţii fanii cafelei au fost surprinşi plăcut să vadă dexteritatea cu care Amna şi Dima s-au descurcat: „Atunci când faci un lucru din inimă şi cu toată inima, publicul vede şi simte iar fiecare gest, cât de mic, contează şi poate schimba o viaţă în bine”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here