Ana, Bubu, Levent și Gabi vin cu povești surprinzătoare în „O nouă viață“

Personajele interpretate de Ana Baniciu, Bubu, Levent Sali și Gabi Ciocan au crescut, au lăsat în urmă problemele din adolescență, iar în prima telenovelă muzicală românească “€œO nouă viată”, care va fi difuzată la Acasă TV, se luptă cu noi provocări, trăiesc situații surprinzătoare, care vor amuza și captiva telespectatorii.

O noua viata - Acasa“Unde este iz de ceartă, apare și Dana, dar nu pentru a crea intrigi, ci pentru a destinde atmosfera. Nu o face voit, ci prin naivitatea cu care este înzestrată de la natură. a€œDana este o față sufletista, care ține la prieteni și care e mereu dorită în preajmă, deși face boacănă după boacănă. Rămâne același personaj comic care detensionează orice situație. Are mereu câte o replică care stârnește râsul celor care o ascultă. E pasionată în continuare de muzică, dar ia o decizie care va uimi pe toată lumea”, spune Ana Baniciu.

Bubu va continua să joace în telenovelă prin intermediul internetului, va vorbi cu colegii lui prin Facetime. Fiind un tânăr talentat, pasionat de muzică, îndrăgostit de tobe şi de pian, personajul lui Bubu decide să plece la studii în străinătate. “Este un tânăr foarte deştept, dar timid şi introvertit. Toţi prietenii se bazează pe el în momentele grele. I se îndeplineşte visul de a studia la Berklee în momentul în care câştiga o bursă la prestigioasa Universitate de Muzică din Boston”, mărturiseşte Bubu.

“Rafael a fost mereu un copil problemă. Banii şi succesul sunt dezideratele care îl ghidează în viaţă: a€œPersonajul meu da dovadă de curaj, dar unul iresponsabil, pentru că acceptă să intre în tot felul de combinaţii dubioase pentru a câştiga bani pe care să-i “spargă” în cluburi, să vadă lumea ce şmecher este el”, dezvăluie Levent.

Mai timid de fel, Jenel învaţă de la Rafael, pe care îl consideră un mentor spiritual, însă acesta nu face decât să-l influenţeze negativ. “€œNu are curajul să-l contrazică pe Rafael atunci când este evident că faptele lor trec de limita legalităţii. Duce o luptă cu el însuşi. Ar vrea să se oprească, dar îi este frică de ceilalti”, spune Gabi.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here