Ana Baniciu, despre relaţia cu tatăl ei: „Abia aştept să cântăm împreună“

Ana Baniciu calcă pe urmele tatălui ei şi demonstrează că talentul este, cu siguranţă, una dintre cele mai importante calităţi ale familiei Baniciu. Proiectele recente au fost pentru ea ca un început muzical: a reuşit să compună muzică, iar inspiraţia o poartă către cele mai tainice culori ale sufletului ei.

Ana Baniciu

Mircea Baniciu a încurajat-o întotdeauna pe fata lui să urmeze o carieră muzicală. Artista cântă de la vârsta de 5 ani, a fost în numeroase turnee, iar ulterior s-a făcuta cunoscută publicului şi datorită serialului „Pariu cu viaţa“, devenind un idol al generaţiei tinere.

„Mereu am simţit că m-am născut sub o stea norocoasă, într-o casă în care am auzit muzica din primele zile de viaţă! Mă bucur că pot exprima ceea ce simt prin muzică. De curând am început să compun, trăiesc un sentiment nou şi aş vrea să aştern pe hârtie cât mai multe poveşti frumoase“, a declarat Ana Baniciu.

Relaţia Anei cu tatăl ei este una strânsă: artistul a fost întotdeauna alături de ea cu cele mai bune sfaturi, însă i-a explicat de mică câte sacrificii presupune viaţa de scenă şi faptul că drumul nu este atât de uşor cum pare. Totuşi, aceasta nu s-a lăsat descurajată nicio clipă, iar ambiţia de a-şi demonstra talentul a fost privită cu admiraţie de către Mircea Baniciu.

„Tatăl meu mi-a spus încă de la început că este un drum destul de greu şi m-a lăsat întotdeauna să iau singură deciziile în ceea ce priveşte cariera mea. Anul acesta urmează să lansez şi o piesă alături de tatăl meu, abia aştept să avem ocazia să cântăm împreună”, a concluzionat artista.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here