marți, iunie 18, 2024
AcasăȘTIRIAna-Maria Barnoschi i-a cucerit pe ucraineni

Ana-Maria Barnoschi i-a cucerit pe ucraineni

Râsul molipsitor al frumoasei Ana-Maria Barnoschi, colega lui Liviu Vârciu de la emisiunea „Roata norocului“, face furori şi peste graniţe.

Ana Maria Barnoschi

Tânăra a dansat recent pentru trupa Fly Project la un concert în Ucraina, iar organizatorii evenimentului s-au declarat fanii ei după ce au auzit-o râzând.

„Am avut spectacol cu Fly Project în Ucraina, acum două săptămâni, şi toată lumea a fost fascinată de râsul meu. Colegii le-au arătat şi organizatorilor filmări cu mine râzând şi s-au amuzat copios. La câteva zile după ce am ajuns în România, au solicitat un link cu mine râzând, să mă mai vadă puţin în acţiune“, a spus Ana-Maria Barnoschi.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.