miercuri, iulie 24, 2024
AcasăȘTIRIAna-Maria Barnoschi: „Sunt spaima ciocolatei“

Ana-Maria Barnoschi: „Sunt spaima ciocolatei“

Dansatoarea Ana-Maria Barnoschi, colega lui Liviu Vârciu de la „Roata Norocului“ şi spionul WOWBlitz din show-ul „WOWbiz“, este una dintre cele mai sexy, frumoase şi simpatice vedete de televiziune din generaţia tânără, iar în ultimul an şi-a format un grup impresionant de fani care îi scriu şi o urmăresc la fiecare emisiune.

Ana Maria Barnoschi

Norocul îi surâde frumoasei vedete în vârstă de 21 de ani din toate punctele de vedere, nu doar pe plan profesional. La întrebarea „cum te menţii în formă?“, care i se adresează frecvent, Ana-Maria dă un răspuns care îi lasă pe toţi muţi de uimire. Până şi metabolsimul lucreaza în favoarea ei.

„Deocamdată nu fac niciun efort să arăt aşa. Nu am ţinut niciodată dietă, mănânc tot ce poftesc. Sunt spaima ciocolatei, nu trece nicio zi fără să mănânc cel puţin una. O singură dată am ţinut un regim de câteva zile, după ce mi-am pus cercel în limbă, şi asta pentru că mi s-a recomandat să nu consum anumite alimente“, a pus Ana-Maria Barnoschi.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.