Ana Popovic, în topul celor mai sexy chitariste şi cântăreţe de blues din lume

Considerată una dintre cele mai bune chitariste din lume la ora actuală, o “zeiţă” a acestui instrument comparată adesea cu Jimi Hendrix, sârboaica Ana Popovic, pe care publicul din Capitală o va putea vedea în concert pe 23 mai, la TNB, la invitaţia Vreau Bilet, a intrat şi în topul celor mai sexy cântăreţe de blues şi chitariste din lume conform unui clasament realizat de guitarworld.com.

Ana PopovicCompozitoare, autoare de versuri, cântăreaţă şi singura chitaristă acceptată să cânte în turneul “Experience Hendrix” alături de nume ca Buddy Guy, Bootsy Collins, Brad Whitford (Aerosmith), Jonny Lang, Kenny Wayne Shepherd şi Zakk Wylde, Ana Popovic a impresionat publicul din Statele Unite şi Europa şi printr-o prezenţă extrem de “hot” pe scenă.

Cântăreaţa care a apărut pe coperta albumului său “Unconditional” (care s-a aflat timp de nouă săptămâni în topul primelor 10 albume din Billboard Blues) acoperită doar cu o chitară, se remarcă prin ţinute foarte feminine pe scenă.

S-a spus în presa de dincolo de Ocean că Ana Popovic oferă publicului un show de “hot blues”. Însă Ana Popovic, considerată o forţă în lumea blues-ului actual, preferă să vorbească mai mult despre muzica sa şi mesajul pe care-l transmit versurile cântecelor decât despre impresionanta sa prezenţă scenică.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here