Ana Popovic, supranumită „Jimi Hendrix în varianta feminină“, concerteaza în România

“Eroina blues-ului modern”, “fenomenul venit din Serbia” sau “Jimi Hendrix în varianta feminină”, după cum a scris presa din întreaga lume despre ea, Ana Popovic, cea care a cucerit iubitorii de blues din Europa, dar şi de peste Ocean prin vocea, compoziţiile şi acordurile chitarei sale şi prin prezenţa sa supersexy pe scenă, va veni pentru prima dată în Romania, pe 19 decembrie, la Cinema Patria.

ana popovic concert patria decembrie

O cântăreaţă extraordinară, chitaristă la superlativ şi o foarte talentată compozitoare, despre Ana Popovic s-a spus că “poate să cânte blues al naibii de bine, este sexy, cool şi are o tehnică criminală de a cânta la chitară – adică tot pachetul”. Cântăreata originară din Serbia a reuşit să se impună chiar în patria blues-ului prin stilul său – un mix original între blues, rock şi funk, la care se adaugă o voce puternică şi cu un timbru particular.

„Am crescut ascultând blues. Acasă ascultam foarte mult muzică bună. Primul cântec pe care l-am cântat acasă a fost un blues în limba engleză, cu mult înainte de a înţelege ce anume spuneau versurile“, îşi aminteşte Ana Popovic.

Concertul de pe 19 decembrie, de la Cinema Patria din Bucureşti va începe la ora 19.30, iar biletele cu preţuri cuprinse între 90 şi 180 de lei şi pot fi achiziţionate de pe vreaubilet.ro şi de la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center Bucureşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here