Ana Popovic va lansa albumul „Trilogy“ cu doar câteva zile înaintea concertului de la Bucureşti

Ana Popovic, una dintre cele mai apreciate cântăreţe de blues ale momentului, pe care iubitorii acestui gen o pot vedea în concert la Bucureşti, pe 23 mai, la Sala Mare a Teatrului Naţional, îşi surprinde încă o dată fanii de pe mai multe continente cu lansarea unui album-eveniment, “Trilogy”.

Ana PopovicDupă cum mărturiseşte cântăreaţa şi chitarista de origine sârbă, “Trilogy” este cel mai ambiţios proiect al ei: un album cu trei volume ce cuprinde 23 de piese în trei stiluri diferite-blues, jazz şi funk. Cel mai recent album al Anei Popovic va fi lansat cu numai trei zile înaintea concertului de la Bucureşti, aşa încât iubitorii de jazz şi blues din Capitală vor fi primii spectatori din lume care vor putea asculta aceste piese live.

Albumul “Trilogy” a fost produs de câstigatorii premiului Grammy, Warren Riker şi Tom Hambridge, dar şi de Delfeayo Marsalis, unul dintre cei mai reputaţi compozitori, cântăreţi la trombon şi producători de jazz ai momentului.

Joe Bonamassa, Robert Randolph, Bernard Purdie, Cody Dickinson, rapperul Al Capone şi mulţi muzicieni celebri ai momentului au fost invitaţii speciali ai Anei Popovic pentru albumul “Trilogy”, pe care cântăreaţa îl descrie ca “cea mai mare realizare” a carierei sale de până acum.

“Într-o eră în care cei mai mulţi sunt sceptici în ce priveşte prezentul şi viitorul industriei muzicale, am vrut ca Trilogy să spună o poveste diferită. Această afacere poate fi distrusă, însă un artist nu! Creativitatea este mai puternică acum ca niciodată, iar muzica reprezintă o celebrare a vieţii”, spune Ana Popovic.

 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here