Anamaria Ferentz a locuit în același cartier cu Keanu Reeves

„Am stat în America în același cartier cu Keanu Reeves, am plătit 2000 de dolari pentru închirierea unei garsoniere”, dezvăluie Anamaria Ferentz, invitată la „Refresh by Oana Turcu” sâmbătă, 14 martie.

anamaria ferentz refresh antena stars

„Un bărbat m-a ajutat în America, un prieten foarte bun cu care am avut și o relație, dar nu a fost să fie. Am rămas prieteni, nu e prima oară când rămân prietenă cu un fost iubit”, mai spune Anamaria.

Cântăreața recunoaște că problemele pe care le-au avut părinții ei i-au influențat viața și relațiile amoroase. „Părinții mei s-au despărțit când eu aveam trei ani. A fost un divorț cu scandaluri și bătăi. Mie asta mi-a marcat viața. M-am simțit lipsită de iubire, abandonată. Se băteau pe mine, la care să rămân, unul mă trăgea de mâini și altul de picioare. De aici și zidul pe care l-am ridicat între mine și bărbați”, povestește invitata Oanei Turcu.

Tot ea va dezvălui sâmbătă de ce crede că Ion Țiriac este genul de bărbat potrivit pentru orice femeie, regretul că nu are un copil, dar și problemele care au dus la destrămarea căsniciei pe care a avut-o cu Marcel Toader, invitat și el în aceeași ediție a emisiunii.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here