Anastasia Lazariuc și Genius vin la „Te cunosc de undeva“

Campionii transformărilor totale – Rona Hartner, Lora, Anda Adam, Maria Buză, Pepe, Jorge, CRBL și Florin Ristei – se reunesc sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție “Te cunosc de undeva!”.

Te cunosc de undevaInvitatul special al serii va fi Anastasia Lazariuc, artistă care va face, la rându-i, o transformare. În deschiderea galei, trei dintre artiștii-concurenți – Maria, Ristei și CRBL – vor realiza un moment special. Pentru câteva minute ei vor deveni Genius, o trupă dance în vogă în anii 90, și vor cânta piesa “Macho Man”.

Sâmbăță seara, ca să semene perfect cu Freedie Mercury, personajul său din această seară, Jorge și-a pus la stomatolog dinți ca ai solistului legendarei formații. Rona Hartner se va transforma în Mory Kante, un interpret de culoare originar din Guineea, și va interpreta o piesă într-un dialect din Mali, iar Maria Buză și-a albit dinții cu o pastă specială, de la machiaj, ca să aibă o dantură impecabilă precum Julio Iglesias. Pepe l-a urmărit pe telefon pe Jean Constantin, personajul în care se va transforma, până a rămas fără baterie, iar Florin Ristei, în travesti, în rolul Shakirei, a venit pe scenă însoțit de juniorii de la Steaua.

Lora va interpreta o piesă cu un mesaj frumos, “din partea unui bărbat frumos”, Jon Bon Jovi, iar CRBL, în postura lui Mr.Saik, însoțit de fetele din corpul de balet condus de Furnica vor încinge atmosfera din platou. De asemenea, pentru acest show, interpretul de hip hop Maximilian i-a trimis hainele sale Andei Adam, pentru ca aceasta să le îmbrace la “Te cunosc de undeva!”, când va trebui să-l imite cu piesa “Zbor cu parapanta”.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here