Anca Pop a lansat un video-cover după melodie „Help me lose my mind“

După recentul pictorial din revista Playboy, Anca Pop dă lovitura din nou, alături de “Burlacul” Andrei Andrei. Cei doi au filmat împreună videoclipul pentru cel mai nou cover al artistei, “Help Me Lose My Mind”, de la Disclosure.

Help Me Lose My MindDupă îndrăzneaţa sa piesă, “Free Love”, care a strâns aproape 1.400.000 de vizualizări pe Youtube, frumoasa artistă din Vancouver, întoarsă pe meleagurile natale, demonstrează încă o dată că stilul de viaţă care o defineşte este, cu siguranţă, unul liber şi dezinhibat. O persoană deschisă către provocări şi dezinhibată, Anca Pop este o artistă care atrage prin originalitate şi curaj, aşadar, prin noul său cover va reuşi încă o dată să încingă atmosfera.

Videoclipul filmat la malul mării îi prezintă pe cei doi în ipostaze provocatoare, într-o scenă unde senzualitatea şi dezinvoltura joacă un rol fruntaş. Scenariul videoclipului pare desprins din fantezia oricărei femei care visează la clipe de tandreţe alături de bărbatul iubit, pe o plajă pustie, unde valurile, nisipul şi cerul liber sunt singurii martori ai iubirii lor.

Fiind recunoscută ca o susţinătoare a exprimării libere, Anca Pop reuşeşte şi de acesta dată să transmită acest mod de a trăi. Cu toate că în “Free Love” artista a transmis ideea de exprimare a sexualităţii în mod cât mai direct, în noul său videoclip ea pune accentul pe iubire, pe persoana iubită, cea care îi poate trezi toate simţurile. Artista a abordat melodia într-o manieră proprie, astfel noul cover poartă semnătura Ancăi Pop de la interpretare, până la videoclip.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here