duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIAnca Serea şi Adrian Sînă îşi asigură bebeluşul

Anca Serea şi Adrian Sînă îşi asigură bebeluşul

Grija unei familii pentru copilul ce urmează să se nască porneşte din momentul în care mama află că este însărcinată şi începe să îşi facă planuri, se gândeşte la viitorul lui, vrea să îi asigure absolut tot ce are nevoie şi îşi doreşte să fie sănătos şi să devină un adult responsabil.

Adrian Sina si Serea

Anca Serea şi Adrian Sînă s-au gândit şi de această dată la viitorul fiului lor, Moise, şi au ales să îşi recolteze celulele stem pentru a evita orice risc apărut în timpul vieţii copiilor. Cuplul a apelat la una dintre cele mai cunoscute bănci de celule stem din România, Biogenis, luând în considerare criterii importante în alegerea ei: posibilitatea stocării probei în România sau în alte ţări, stocarea de concentrat de celule stem, posibilitatea stocării de porţiune de cordon ombilical, suportul unui transplantolog şi suport pentru transplant în cazul în care este nevoie de probă pentru utilizare.

„Am apelat la recoltarea celulelor stem la fiecare copil în parte deoarece ştiu că din evoluţia noastră ca oameni nu trebuie să lipsească acest aspect. În plus, la banca de celule stem Biogenis, chiar aveţi ocazia să stocaţi ADN-ul la naştere. Este vorba de o procedură unică în România şi nouă pentru medicină! Dacă vă decideţi să achiziţionaţi un kit de recoltare de celule stem, informaţi-vă bine înainte. Vorbiţi cu reprezentatul Biogenis pentru a nu avea dubii ulterioare, citiţi bine contractul pe care îl veţi semna şi întrebaţi-l care sunt bolile în care acest transplant este prima recomandare. Fiţi nişte mămici informate!” a declarat Anca Serea.

Celulele stem hematopoietice (formatoare ale celulelor din sânge) se găsesc în sângele din cordonul ombilical, în măduva osoasă şi în sângele periferic. Cele din sângele de cordon sunt tinere şi se pot utiliza pentru tratarea a 70 de boli, în arii ca: neurologie, oftalmologie, ortopedie, hematologie.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.