Anca Serea, vinovată pentru destrămarea formației Akcent?

La începutul lunii septembrie, Adrian Sînă a făcut un anunț care i-a întristat pe fanii formației Akcent: trupa se destramă, urmând ca Adi să ducă singur mai departe numele de Akcent, în timp ce Sorin Brotnei şi Mihai Gruia o vor lua pe un alt drum.

Anca Serea si Adrian Sina

Neînţelegerile şi-au făcut loc în sânul trupei de mai multă vreme, de atunci când Adrian a cerut un procent mult mai mare din încasările de la concerte. Acesta lua deja dublu față de Sorin şi Mihai întrucât, după plecarea lui Marius Nedelcu, au stabilit ca Adrian Sînă să primească şi partea acestuia, pentru că era considerat liderul trupei şi pentru că se implica mai mult pe partea de compoziţie. Sorin Brotnei şi Mihai Gruia nu au acceptat acest lucru, iar în urmă cu o lună cei trei s-au decis să întrerupă colaborarea, fără a anunţa nimic oficial.

„Akcent este cea mai intensă aventură de viaţă pe care o trăiesc, atât singur, cât şi alături de toţi prietenii care au cântat alături de mine în trupă – Ramona, Mihai, Sorin, Marius şi Cornel. Am crescut odată cu industria muzicală locală şi am avut ocazia să promovez sonorităţile create în Bucuresti, din India şi Pakistan până în America sau Rusia. Simt că este responsabilitatea mea să anunţ că, începând de astăzi, Akcent începe un nou capitol! Akcent se reinventează“, a scris pe Facebook Adrian Sînă.

Acum, jurnaliștii de la WOWbiz vin cu o nouă dezvăluire: formația Akcent s-a destrămat din cauza Ancăi Serea, iubita lui Adrian Sînă. Potrivit sursei citate, Anca Serea ar fi pus piciorul în prag și l-ar fi convins pe solist să ia decizia de a cânta singur. De altfel, relațiile dintre membrii trupei Akcent s-au răcit de mai mulți ani, fapt survenit la câteva luni după ce Anca și-a făcut apariția în viața lui Adi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here