Anda Adam are o sarcină ușoară: „Mă simt perfect“

Anda Adam mărturisește că are o sarcină ușoară, fără grețuri sau stări generale de disconfort. Artista se află deja în luna a șasea de sacină și continuă să fie la fel de activă în cariera profesională ca și înainte de a rămâne însărcinată.

Anda Adam insarcinata 1

„Nici nu am simțit că sunt însărcinată. Nu am avut simptome de rău general, nici grețuri. M-am simțit în primele luni ca înainte să rămân însărcinată. Mă mișc ușor, mă simt foarte bine”, spune îndrăgita cântăreaţă.

Anda Adam susține în continuare concerte, având agenda plină inclusiv în aceast ultim trimestru de sarcină, iar show-urile sale sunt la fel de energice cum le cunoaște deja publicul.

„La concerte mă desfășor ca și până acum, fără probleme. Medicul mi-a recomandat să nu sar pe scenă. Mă abțin cât pot să nu îi încalc sfaturile, însă nu prea îmi iese tot timpul. Se întâmplă să mă vad la fel de zbuciumată pe scenă ca și înainte”, adaugă artista.

Anda Adam a aflat recent, în urma controlului medical, că va fi mamă de fetiță. „Vom avea o fetiță. Suntem foarte fericiți și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru toată bucuria pe care ne-o dăruiește. E adevărat, ne doream amândoi o fetiță, însă tot timpul am spus că cel mai important este ca cel mic să fie sănătos și să vină pe lume și să crească într-o familie fericită”, a încheiat Anda Adam.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here