Anda Adam: „Fata, dacă vrea, poate să repare și o pană la mașină“

OLiX și Dan Fințescu au avut-o invitată la SummerKiss Costinești pe Anda Adam, care a cântat live pe scena Kiss FM și le-a dezvăluit fanilor povestea din spatele celui mai recent single al ei, ‘Poate fata’.

Anda Adam Kiss FM Poate fata

„Ce poate fata, că ne muncește gândul ăsta de azi-dimineață”, a început Dan Fințescu discuția. „Păi, fata, dacă vrea, poate să repare și o pană la mașină, pune și combustibil, mai face și de mâncare, mai schimbă și un bec… Adică lucruri pe care puteți să le faceți voi – și ar trebui să le faceți voi – dar pe care, dacă nu puteți și nu puteți, putem să le facem noi”, a răspuns artista.

„E ceva ce nu poate să facă fata?”, s-a interesat realizatorul Kiss FM. „A, nu, exclus! Ăsta e imnul tuturor femeilor din Romania”, a declarat ea. „Și atunci, ce nevoie mai aveți de noi?”, s-a mirat Dan.,„Avem mare nevoie de voi, pentru că noi nu putem decât cu voi. Fără voi, nu putem și nici nu știm”, a replicat ea.

Discuția a continuat după ce toată lumea a ascultat noua piesă la Kiss FM. „Cum de ți-a venit ideea să cânți o piesă așa înălțătoare”, a întrebat Fințescu. „Ideea a pornit de la Smiley, care e un geniu. Eram împreună la studio și lucram la piesă. Și el a zis: ‘Poate fata’. Apoi a zis: ‘Asta e! Despre asta trebuie să cântăm în piesă, că așa te văd eu, că poți să faci orice”, a povestit Anda.

„Mă regăsesc foarte tare în ea și cred că se regăsește foarte multă lume. Iar ideea tocmai asta este: noi iubim bărbații de lângă noi, mergem foarte tare pe ideea că lucrurile se fac împreună, trebuie doar să-mi spui: când nu mai poți tu, o să pot eu. Despre asta este vorba, despre faptul că oamenii trebuie să învețe să trăiască împreună, să se ajute unul pe celălalt”, a mărturisit cântăreața la Kiss FM.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here