Anda Adam, George, Oana Sîrbu și Doru Todoruț se luptă la „FANtastic Show“

Competiția dintre Andrei Ștefănescu și Liviu Vârciu continuă cu cea de-a treia rundă sâmbătă, 16 iulie, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii “FANtastic Show”.

Fantastic Show - Antena 1Alături de cei doi căpitani de echipă, la marele meci artistic al serii, ajuns la scorul de 1 – 1, vor participa sâmbăta aceasta alte patru noi vedete. Astfel, în echipa verde, condusă de Liviu Vârciu, se vor afla Anda Adam și Geørge, în timp ce coechipierii lui Andrei Ștefănescu, în echipa roșie, vor fi Oana Sîrbu și Doru Todoruț de la Deepcentral.

“Paharele acrobat”, în care câte un concurent al fiecărei echipe va trebui să bea diferite licori puse în mai multe pahare, pe care apoi le va avea de răsturnat rapid cu gura în jos, “Alfabetul”, în care reprezentantul fiecărei echipe va trebui să răpăie cât mai artistic și să improvizeze pe ritm versuri din cuvinte ce încep cu fiecare literă a alfabetului, “Ruleta imitatorilor”, în care fiecare dintre cei trei concurenți va trebui să imite cât mai bine vocea unui personaj celebru și să cânte cu această voce un hit al unui alt mare artist, ori “Proba de grup”, în care concurenții vor avea de interpretat o piesă dată, după ce s-au costumat și accesorizat în Camera fantastică, sunt câteva dintre cele 11 probe ale competiției.

Invitatul special al ediției va fi CRBL care, alături de un membru al fiecărei echipe, va interpreta o melodie din repertoriul propriu, în cadrul probei “Duetul popular”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here